Четверг , 25 июля 2024

Conducere de primă clasă: Opel Insignia își demonstrează și calitățile ca taxi

Conducere de primă clasă: Opel Insignia își demonstrează și calitățile ca taxi

Rüsselsheim. "Taxi!" Persoanele care doresc ca acest mecanism să creeze o senzație de spațiu și stil pot comanda acum Opel Insignia Sports Tourer sau, pentru și mai multă individualitate, pot alege Insignia Country Tourer. Versiunile break ale navei emblematice a lui Rüsselsheim sunt acum disponibile și ca modele de taxi în fildeș caracteristic, precum și în vehicule cu șofer, care se caracterizează printr-un nivel ridicat de confort și spațiu mare pentru bagaje. Cu aceste calitati, noile modele extind gama de taxiuri Opel spatioase.

Opel Insignia (http://www.opelbook.ru/ro/insignia) permite companiilor de taxi să ofere clienților spațiu și confort la cel mai înalt nivel. Modelul de bază Insignia Sports Tourer Taxi Selection este acum disponibil la 22.639 de euro (MSRP pentru Germania fără TVA), unde șoferul și pasagerul de lângă el se bucură de scaune confortabile, reglabile în mai multe direcții. Sistemul standard de aer condiționat asigură o temperatură constantă plăcută, inclusiv încălzirea zonei picioarelor din spate. Cu un volum al portbagajului cuprins între 560 și 1665 de litri și o lungime de până la doi metri, Insignia Sports Tourer facilitează transportul chiar și a încărcăturilor mari și voluminoase. Șoferul, la rândul său, poate conta pe cel mai înalt nivel de comunicare, 

Varianta Taxi Dynamic, cu un preț de bază de 26.046 EUR, include acum Navi 900 IntelliLink, inclusiv un ecran tactil color de 8 inchi și navigație încorporată. Atât șoferul, cât și pasagerul de lângă el se simt confortabil datorită scaunelor ergonomice certificate de organizația germană independentă AGR (Society for Healthy Back) — cea mai bună bază pentru o călătorie relaxantă. Scaunul AGR oferă chiar mai mult confort decât scaunul șoferului. Datorită ajustărilor sale multidirecționale la contururile spatelui, garantează un confort excepțional în timpul călătoriilor lungi.

Datorită metodelor de producție de înaltă tehnologie, construcției ușoare și motoarelor puternice, dar eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, versiunea break a navei emblematice este extrem de economică. De exemplu, este alimentat un turbodiesel de 1,6 litri cu 100 kW / 136 CP. și o transmisie automată cu șase trepte, consumă doar 5,2 litri la 100 km (consum de combustibil NEDC cu sistem Start/Stop: urban 6,1 litri / 100 km, extraurban 4,6 litri / 100 km, combinat 5,2 litri / 100 km, 137 g/km CO2).

Totodată, Insignia Sports Tourer are toate componentele necesare pentru a se transforma cu ușurință într-un taxi complet echipat: echipamentul de bază pentru taxi este disponibil la un preț net de 1.790 de euro. Include o alarma taxi, conectori electrici pentru taxiuri si panouri de acoperis, un buton pornit/oprit pentru acestea din urma, precum si alimentare la radio si folie de protectie pe usi si praguri. Insignia poate fi comandată cu o varietate de semne pentru acoperiș, elemente de fixare și accesorii pentru taxi. Nu în ultimul rând, companiile de taxi își pot comanda Opel Sports Tourer cu taxiul Hale SPT 02, care este perfect integrat în oglinda retrovizoare.

Datorită tuturor acestor dispozitive speciale, noile versiuni ale Insignia Sports Tourer și Country Tourer extind gama de taxiuri Opel (http://www.opelbook.ru/ro) oferite direct de producător. Principalul avantaj al acestei soluții este că clientul primește totul dintr-o singură sursă, toate modificările sunt pe deplin garantate și echipamente suplimentare sunt încorporate în mașină conform celor mai înalte standarde de calitate Opel. Pe lângă breakship-ul emblematic de ultimă generație, Opel Zafira extrem de versatil (http://www.opelbook.ru/ro/zafira) cu locuri pentru până la șase pasageri și duba mare Opel Vivaro oferă soluții pentru aproape orice scop de transport.

Смотрите также

Mercedes Sprinter (2018): All information and specifications

Mercedes is launching a new generation of Sprinter in 2018. A few weeks ago, a …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *